Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/mentalperformance.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5760

Motivet bag Mental Performance

Gennem mine år som profesionel fodboldspiller, opdagede jeg for alvor vigtigheden af mental styrke. Elitesporten er fuld af op­ og nedture. Succes kan blive til fiasko på få sekunder, og presset for at toppræstere hver uge er enormt. Branchen kan være barsk, og alle er ikke nødvendigvis velsignet med en træner eller egne værktøjer til at kapere de forskellige udfordringer. Jeg begyndte selv først at arbejde struktureret med en mental coach, da jeg blev 28 år. Det har jeg siden erfaret, var alt for sent!!

Jeg ville ønske, jeg havde haft en personlig mental coach tidligere. En jeg kunne vende mine bekymringer med, samt en der kunne give mig mentale værktøjer, til at kapere negative tanker og frustrationer. Frustrationer der bl.a. omhandlede trænere, medspillere, skader, agenter, klubben osv. som jeg dengang brugte unødigt meget energi på.

Wisdom starts with wonder….

På grund af de mange frustrationer begyndte jeg at læse sportspsykologi. Jeg ville hjælpe mig selv, og udforske de mentale processer, så frustrationerne ikke længere hæmmede mit spil og min hverdag. Jeg kunne virkelig selv mærke, hvad den nye viden gjorde ved mig både på banen og i privatlivet. Jeg gik til foredrag, og læste rigtig mange forskellige sportspsykologi bøger for at blive endnu klogere på mental styrke. Jeg fik lyst til at begynde at dele ud af min viden til andre. Jeg tænkte, at jeg ville spare yngre spillere for ikke at begå samme fejl, jeg havde begået.

Give noget videre.

Jeg erfarede hvilken glæde, det gav mig, at kunne hjælpe andre i deres karriere, og efterfølgende se hvordan de blomstrede som fodboldspillere. Det har medført, at jeg har ageret mentor for flere store danske fodbold talenter de sidste 8 år. Jeg har motiveret, støttet, optimeret og hjulpet dem på vej mod deres mål i karrieren.

(Se også: Det siger andre om mig) 

Jeg har suppleret op med en coaching uddannelse, så jeg er helt klar til at hjælpe endnu flere atleter, der brænder for at nå deres sportslige mål i livet.!


Hvorfor starte i dag?

  • ­Fordi du kun har en karriere, så hvorfor ikke få det absolut bedste ud af den?
  • ­Fordi du har nogle drømme og mål, men bare ikke ved hvordan, du opfylder dem.
  • ­Fordi rejsen mod dine mål, bliver kortere og mere spændende, hvis du har de rigtige mentale værktøjer med.
  • ­Fordi du oplever modgang, og har brug for en, der kan hjælpe dig tilbage på sporet og give dig værktøjer til at blive mentalt stærkere.
  • ­Fordi du oplever mentale barrierer, som medvirker til du ikke har udløst dit fulde potentiale endnu.
  • ­Fordi du ønsker mentale værktøjer til at kunne toppræstere uge efter uge.
  • ­Fordi du har været eller er skadet, og brug for støtte, delmålsætninger, og hjælp til at komme endnu stærkere tilbage.
  • ­Fordi du ønsker at udvikle dig og blive en bedre atlet eller version af dig selv!!
  • ­Fordi du har en drøm om at spille i udlandet, og ønsker at være mentalt klædt på til rejsen.
  • ­Fordi du gerne vil være en vinder, og derfor ønsker værktøjer til at tænke og træne derefter.

MORTEN BERTOLT

Morten@Mentalperformance.dk

tlf: 27 28 84 50

1861 Frederiksberg C

PRAKTISK INFO

BOOK EN SAMTALE


Copyright c 2016 Mental Performance. All rights reserved