Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/mentalperformance.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5760

Om Morten Bertolt

Morten som Mental Performance coach

Jeg leverer en stor grad af empati, nysgerrighed og dedikation for at hjælpe dig med at nå dine mål. Jeg vil støtte dig i de hårde tider, presse dig i de gode tider, men ikke mindst lytte til dine behov, så vi sammen finder din vej til succes. Jeg vil give dig mentale værktøjer, så du opnår en mental robusthed, der kan hjælpe dig igennem alle slags udfordringer som din sport måtte byde dig. Jeg har selv oplevet mange af de udfordringer elitesporten byder på. Jeg ved, hvor svært det kan være, at kapere det pres, de følelser og de tanker der konstant opstår før, under og efter præstationer. Jeg ved derfor også, hvor stor indflydelse jeg kan have for din trivsel, dine præstationer på banen, og din evne til at udvikle dig som atlet og som menneske.

Jeg har altid været meget nysgerrig, hvilket har resulteret i mange timers grundig udforskning af det mentale, restitution, kost, fysisk træning, skadesforbyggende træning, skades behandling osv. ­ alt, hvor der kunne hentes procenter ift. optimere præstationen på banen. Alle disse erfaringer, viden og de rette mentale værktøjer, brænder jeg nu for at give videre til andre.

Uddannelse og erfaring

Jeg er certificeret coach med uddannelse fra Copenhagen Coaching Center.                                                                                               – Min vigtigste erfaring, har jeg dog opbygget de sidste 8 år af min fodbold karriere, hvor jeg har ageret mentor for flere store danske talenter. Jeg har motiveret, støttet, optimeret og hjulpet dem på vej mod deres mål i karrieren, og glæden ved dette, har været hele motivet for at starte Mental Performance.

(Se også: Det siger andre om mig og Motivet bag Mental Performance)

Der udover har jeg løbende taget kurser og deltaget i foredrag omhandlende, psykologi, sportspsykologi og mentale processer, herunder mental robusthed, vanebrud og optimering.

Jeg har desuden undervist på Brøndby Idræts Efterskoles fodboldlinie som specialtræner. Dette har givet mig erfaring i at undervise andre, og har udvidet min forståelse af helt unge mennesker.

Mortens karriere i elitesporten

Jeg har været dybt dedikeret til fodbolden, siden jeg var 10 år gammel. Den første del af min rejse, handlede om at nå drengedrømmen: At blive professionel fodboldspiller. Igennem hårdt arbejde, ofringer og masser af vilje, lykkedes det mig som19­årige, at skrive min første fuldtids professionelle kontrakt med FC. København.

Det blev til fire hårde, men yderst lærerige år, der bød på mesterskaber, europæiske oplevelser, enormt dygtige medspillere og konkurrenter. Bagsiden af medaljen var for mange kampe på udskiftningsbænken, og dermed utilstrækkelig fast spilletid. Den manglende faste spilletid, blev uholdbar for mig i længden og efter to lejeophold med personlig succes, valgte jeg at søge fast spilletid andesteds. Det lykkedes og de kommende år bød på bl.a. intense vellykkede overlevelseskampe, oprykninger, nedrykninger, anførertjanser, udenlandsophold i Norge, et hav af skader, trænerskifter, konkurser og mange andre oplevelser. Det kostede blod, sved og tårer i bogstavligste forstand, men de forskellige oplevelser, har hærdet mig enormt mentalt og givet mig mange værdifulde erfaringer, som jeg kan trække på nu.

Klub karriere:

  • Ca 165 kampe i den danske superliga.

  • Ca. 100 divisions kampe.

  • Ca. 25 kampe i den norske Tippeliga.

Titler:

2 danske mesterskaber, 2 sølvmedaljer med FC. København

 

Ungdom:

1 U­16 landskamp for Danmark
5 U­20 landskampe for Danmark
Danmarksmester for U­12 og U­14 med Avarta.

Klubber som aktiv

MORTEN BERTOLT

Morten@Mentalperformance.dk

tlf: 27 28 84 50

1861 Frederiksberg C

PRAKTISK INFO

BOOK EN SAMTALE


Copyright c 2016 Mental Performance. All rights reserved